Henna wenkbrauwen
wenkbrauwen-homepage

Henna brows, vollere wenkbrauwen met henna.

Iedere ochtend kleur je je wenkbrauwen in om ze precies die volle uitstraling te geven die je graag wilt. Een tijdrovend en precies klusje. Toch blijf je het doen, want als je wenkbrauwen on point zijn, dan heeft je gezicht meteen een krachtige en verzorgde look en kun jij de wereld aan. 

Slide 1
Meer weten?

Twijfel je nog over microblading of powder brows, dan is henna de ideale oplossing voor jou. Deze milde kleuring is de beste manier om te testen wat perfecte wenkbrauwen voor je uitstraling doen, zonder dat je ‘s ochtends zelf moet gaan shapen. Vakantie of even geen zin om zelf iets te doen? Henna blijft twee weken zitten op de huid en zes weken op de wenkbrauwhaartjes waardoor jij ‘s ochtends fluitend de deur uitstapt. Nooit meer een ‘blote billen-gezicht’? Boek dan direct je afspraak of neem contact op om af te spreken welke behandeling perfect is voor jou.

Voordelen van henna wenkbrauwen

Wil jij dat perfecte resultaat, maar dan zonder alle gedoe? Kies dan voor een henna wenkbrauwen behandeling voor jouw perfecte wenkbrauw. Met henna kun je zowel de haartjes als de huid kleuren en creëren we die prachtige, volle wenkbrauwen die jij graag wilt. Door goed te kijken naar de juiste vorm en kleur voor jouw gezicht en maken we je nog mooier.

De henna die we gebruiken is ammoniakvrij, loodvrij en bevat geen schadelijke chemicaliën of parabenen.

 • Prachtig, natuurlijk, vol resultaat
 • Korte behandeling
 • Aantal weken plezier

Wat kosten Henna brows?

Henna behandeling incl. waxen of epileren € 37,50

Hoe worden Henna wenkbrauwen gezet?

Voor we beginnen, bespreken we eerst samen de mogelijkheden. Daarna kijken we welke vorm het best bij jouw gezicht past en welke kleur het mooist staat. Daar nemen we de tijd voor, want pas op het moment dat jij tevreden bent over de voorgetekende vorm, brengen we de henna aan. Na afloop van de kleuring shapen we je henna wenkbrauwen tot perfectie en werken we ze af, zodat jouw blik de komende weken helemaal on point is. De henna wenkbrauwen behandeling duurt ongeveer 45 minuten.

Wanneer zijn Henna Brows af te raden?

 • Bij een erg vette huid. De henna verdwijnt dan helaas snel van de huid
 • Als je zeer blonde wenkbrauwen hebt, of een heel lichte huid
 • Als je al heel donkere en volle wenkbrauwen hebt. De haartjes hoeven immers niet meer te worden geverfd en een afdruk op de huid is dan niet nodig.
 • Wanneer je huid geïrriteerd is, of bij wondjes in en rond de wenkbrauwen
 • Als je allergisch of gevoelig bent voor haar- en wenkbrauwverf.
 • Wanneer je ooit een allergie hebt gekregen na het aanbrengen van een henna tatoeage.
 • Als je na de behandeling van plan bent om heel veel in de zon te gaan
 • Als je zwanger bent

Nabehandeling van Henna brows

De juiste nazorg is net zo belangrijk als de behandeling zelf voor een mooi resultaat. Bij je vertrek leggen we je de tips uit en geven we je een fijne goodiebag mee met daarin de  richtlijnen om jouw henna wenkbrauwen zo mooi mogelijk te houden tot een volgende behandeling. 

Gerelateerde artikelen