Henna wenkbrauwen
wenkbrauwen-homepage

Scalp Pigmentatie

Scalp pigmentatie is een vernieuwde oplossing voor haaruitval bij mannen of vrouwen. In deze behandeling brengen wij vrijwel pijnloos pigment aan op het hoofd. Met deze techniek kun je op een natuurlijke manier camoufleren. Voor mannen die gedeeltelijk of helemaal kaal zijn bestaat er ook de stoppeltechniek. Dit gaat door het pigmenten van micro kleine puntjes. Om hier een maximaal resultaat te behalen, zijn er meestal wel meer dan 2 nabehandelingen nodig. Om te beoordelen wat de mogelijkheden zijn is het plannen van  een gratis en vrijblijvende intake een goede optie. 

 

 

Slide 1
Meer weten over ons

De schoonheid van permanente make-up of ook wel pigmenteren gaat verder dan mooie wenkbrauwen, eyeliners of lippen. Bij Look Amazing is het mogelijk minder mooie delen van jezelf te erkennen en deze mooier te maken. Ben jij nieuwsgierig of een van deze Amazing Derma behandelingen bij jou past? Twijfel je nog, neem dan contact op voor een vrijblijvende gratis intake.

Werkwijze

Voordat de behandeling begint, worden jou wensen uitgebreid besproken en loopt de pmu artist de hele procedure met je door. Ook adviseert ze je over wat het beste past en bespreken jullie de opties. Zijn jullie het eens over de keuze, start zij de behandeling. Tijdens de behandeling staan hygiene en veiligheid op de eerste plaats, precies volgens GGD richtlijnen. De behandeling duurt 2 tot 2,5 uur en is vrijwel pijnloos. Binnen  6 weken zien we je graag terug voor een nabehandeling. Heb je in de tussentijd vragen of wensen, schroom dan niet en loop een keertje extra binnen of bel om ze te delen.

Tarieven

In deze behandeling werken wij met een vast prijs per uur. Deze wordt bepaald na het hebben van een intake gesprek.