Henna wenkbrauwen
wenkbrauwen-homepage

Hairstroke

Is Hairstroke iets voor jou? Voel jij je pas op en top verzorgd als je wenkbrauwen on point zijn? Dat begrijpen we helemaal. Wenkbrauwen zijn het visitekaartje van je gezicht en laten je nog meer stralen. Ze geven expressie aan je blik en maken je gezichtsstructuur nog mooier. Een onmisbare accessoire die je karakter geeft. 

Maak je je wenkbrauwen dagelijks zelf op of gebruik je al een tijdje Henna, maar misschien ben je toe aan een iets meer permanentere oplossing van jou wenkbrauwen die toch puur natuur oogt? Dan is een Hairstroke behandeling meer dan de moete waard. 

Slide 1
Meer weten over ons

Wil jij jezelf altijd de krachtige uitstraling geven en ontdekken welke “look” het beste bij jou past? Maak dan snel een afspraak voor een van onze Look Amazing behandelingen. Twijfel je nog, neem dan contact op voor een vrijblijvend gratis intake.

Wat is Hairstroke? 

Hairstroke wenkbrauwen zijn ook wel beter bekend als 3D wenkbrauwen. In deze speciale techniek worden er met behulp van een steriele naald haartjes tussen de wenkbrauwen gepigmenteerd in de haargroei richting mee. Deze plaatsen we tussen de eerste en de tweede huidlaag. Het resultaat is een perfecte, vollere wenkbrauw die er nog steeds natuurlijk uitziet, maar waar je 1-3 jaar op kunt vertrouwen. Tegen die tijd zijn de Hairstrokes niet meer zichtbaar en kun je de kleur of de vorm opnieuw laten tekenen, precies meegaand met jou wensen. Zo heb je lang resultaat om van te genieten en toch de flexibiliteit om mee te groeien in je eigen smaak. Tevens is het mogelijk om de Hairstrokes te combineren met een Powderbrow. We zullen de aan de voorkant van de wenkbrauw Hairstrokes pigmenteren en vanaf het “staartje” naar de binnenkant van de wenkbrauw toe een mooie schaduw (poeder) pigmenteren. Dit geeft een natuurlijk resultaat met net iets meer. Look Amazing werkt met hoog kwaliteit appratuur en pigmenten zodat je resultaat gegarandeerd Amazing is! 

Tarieven

  • Hairstroke € 200,– 
  • Hairstroke nabehandeling € 175,– 
  • Touch up 3 maanden € 75,– 
  • Touch up 3-12 maanden € 125,– 
  • Touch up 1-2 jaar € 175,– 
  • Touch up na 2 jaar op aanvraag 
  • Touch up elders geplaatste PMU op aanvraag 
  • Combibrows € 225,– 
  • Combibrows € 175,–