Henna wenkbrauwen
wenkbrauwen-homepage

Geef je natuurlijke wimpers een boost
met een Lash Volume Lift behandeling:

De Lash Volume Lift is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zónder gebruik te maken van wimperextensions of mascara.

Met deze wimper lift techniek worden de natuurlijke wimpers gelift en hebben de wimpers meer volume. Deze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte, zowel korte als lange wimpers maar geeft het mooiste resultaat op middel tot lange wimpers. Met deze wimper lift techniek worden de wimpers optisch verlengd en krijgen de ogen een open uitstraling. De wimpers worden vanaf de wortel gelift en deze vorm wordt gemiddeld 6 tot 8 weken behouden. Wimper lift vraagt weinig onderhoud en is ideaal voor klanten die allergisch zijn voor de lijm die gebruikt wordt bij wimperextentions. De behandeling kan worden uitgevoerd met en zonder de wimpers te verven. Het resultaat is wel het mooiste als de wimpers worden geverfd.

Slide 1
Geef je natuurlijke wimpers een boost

Met deze wimper lift techniek worden de natuurlijke impers gelift en hebben de wimpers meer volume.. Boek direct je afspraak of neem contact op om af te spreken welke behandeling perfect is voor jou.

Lash-lift behandeling op maat

Deze wimper lift techniek is niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. In de laatste stap van de behandelding worden de wimpers nog eens extra verwend met Keratine zodat ze een echte boost krijgen.

De wimper lift behandeling is bestendig tegen zon, zee, water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen. Na de behandeling is het belangrijk dat de wimpers 24 uur droog blijven en mag er geen mascara worden gebruikt. Na 24 uur kan je alles doen met je wimpers

Tarieven

  • Wimperlift exclusief verven € 50,-
  • Wimperlift inclusief verven € 55,-

De gemiddelde behandelingsduur is 60 minuten. Resultaat 6 tot 8 weken