Henna wenkbrauwen
wenkbrauwen-homepage

Powder Brows

Wenkbrauwen bepalen de uitstraling van je gezicht. Wil jij echte blikvangers die je ogen omlijsten en een verfijnde powerlook geven? Dan is een powder brows behandeling precies wat je zoekt.

Powder brows is de nieuwste techniek binnen wenkbrauwkleuring en past in het modebeeld van nu. Met een machine waarin een fijn naaldje op snelheid op en neer gaat in de eerste en tweede huid, zorgen we voor een poederachtig effect dat een volle, sterke wenkbrauw maakt die poederachtig en vrouwelijk begint, maar krachtig eindigt.

Slide 1
Welke behandeling
past bij jouw?

Ben jij op zoek naar deze vrouwelijke, powerlook en heb je altijd al gedroomd van volle, ingekleurde wenkbrauwen voor een langere tijd? Dan is de powderbrows behandeling perfect voor jou. Boek direct je afspraak of neem contact op om af te spreken welke behandeling perfect is voor jou.

Voordelen van Powder Brows

Anders dan bij mircoblading maakt deze techniek geen subtiele streepjes in de vorm van haartjes, maar laat het naaldje kleine stipjes achter op de huid. Dit kleurt de wenkbrauw mooi in en heeft een iets pittiger resultaat dat je ook zelf – met het bijtekenen van je wenkbrauwen – nauwelijks voor elkaar krijgt.

Ben jij op zoek naar deze vrouwelijke, powerlook en heb je altijd al gedroomd van volle, ingekleurde wenkbrauwen voor een langere tijd? Dan is de powderbrows behandeling perfect voor jou. Net als microblading vervagen powderbrows heel langzaam met de tijd. Het is dan ook raadzaam om na ongeveer 2 jaar een touch-up behandeling in te plannen. Ideaal, want op die manier kun je je vorm en kleur blijven aanpassen aan jouw eigen wensen en de laatste wenkbrauwtrends blijven volgen, terwijl je toch ‘s ochtends ‘opgemaakt’ je bed uitkomt en altijd een verzorgde blik hebt.

 • 1-3 jaar lang perfecte wenkbrauwen zonder moeite (afhankelijk van leeftijd en huidtype)
 • een volle en poederachtige look 
 • perfect afgestemd op jouw ideale vorm en kleur
 • de kleur vervaagt langzaam, waardoor je flexibel blijft voor de lange termijn

Tarieven

 • Powder Brows € 200,–
 • Powder Brows nabehandeling € 175,–
 • Touch up 3 maanden € 75,–
 • Touch up 3-12 maanden € 125,–
 • Touch up 1-2 jaar € 175,–
 • Touch up na 2 jaar op aanvraag
 • Touch up elders geplaatste PMU op aanvraag.
 • Combibrows € 275,–
 • Combibrows nabehandeling € 150,–

Werkwijze

Voordat de behandeling begint, worden jouw wensen uitgebreid besproken en loopt de brow artist de hele procedure met je door. Ook adviseert ze je over wat het best bij je past en bespreken jullie de opties. Zij weet precies wat Powder brows voor je kan doen en of deze – of een andere of gecombineerde behandeling – het perfecte resultaat geeft bij jou. Zijn jullie het eens over de keuze, tekent ze de wenkbrauwen voor, tot ze precies passen bij jouw contouren en gezicht. Pas nadat je tevreden bent over de voorgetekende wenkbrauwen, start zij met de behandeling. Tijdens de behandeling staan hygiëne en veiligheid op de eerste plaats, precies volgens de GGD richtlijnen.

De behandeling duurt 2 tot 2,5 uur en is vrijwel pijnloos. Binnen 6 weken zien we je graag terug voor een touch-up behandeling. Heb je in die tussentijd vragen of wensen, schroom dan niet en loop een keertje extra binnen of bel om ze te delen. We staan voor je klaar.

Veel gestelde vragen over Powder Brows

Zijn powder brows voor iedereen geschikt?

Nee, helaas niet. Bij sommige ziekten of aandoeningen is powder brows een minder goed idee. Denk aan: hemofilie, diabetes, chronische huidziekten zoals: eczeem, psoriasis, pathologische wondgenezing, contactallergie, immuunziekten, hart –en vaatziekten. Ook bij het gebruik van bepaalde medicijnen, zoals anti-stollingsmiddelen of bloedverdunners, kan er geen behandeling plaatsvinden. Uiteraard checken wij vooraf goed of je geschikt bent voor een behandeling. Twijfel je, loop dan vrijblijvend binnen of neem contact op met je huisarts ter controle. Ook bij een extreem vette huid heeft, worden powder brows afgeraden, omdat het pigment niet in de huid blijft zitten.

Doet de behandeling pijn?

Pijn is heel persoonlijk. Over het algemeen wordt de behandeling niet als pijnlijk ervaren.
De meeste klanten voelen helemaal niets.

Kan ik het direct doen voor mijn vakantie?

Om het herstelproces goed te laten verlopen, raden we geen directe zon aan in de 5 dagen na het zetten van de wenkbrauwen. Dat zelfde geldt voor het in contact komen met chloorwater. Ga je naar een zonnige bestemming, kies dan een ander moment uit waarop je minder wordt blootgesteld aan directe zon, anders heb je minder lang plezier van je mooie wenkbrauwen.