Henna wenkbrauwen
wenkbrauwen-homepage

Hairlines 

Is jou haarlijn ook veel dunner of heb jij kale plekken? Merk jij ook dat je haar op sommige plaatsen uitvalt en niet meer als vanouds terug gegroeid Dan is Hairlines precies iets voor jou! Hairlines is voor vrouwen en mannen met dunner wordend haar of een terugtrekkende haarlijn. Look Amazing heeft hiervoor een oplossing! Door middel van dermapigmentatie worden er met verschillende technieken de oneffenheden of kale plekjes gecamoufleerd. Er zijn verschillende kleuren mogelijk en samen kijken we tot hoever u de haargrens wil laten lopen en wat het beste past voor een Amazing resultaat. Om te beoordelen wat de mogelijkheden zijn is het plannen van  een gratis en vrijblijvende intake een goede optie. .

 

 

Slide 1
Meer weten over ons

De schoonheid van permanente make-up of ook wel pigmenteren gaat verder dan mooie wenkbrauwen, eyeliners of lippen. Bij Look Amazing is het mogelijk minder mooie delen van jezelf te erkennen en deze mooier te maken. Ben jij nieuwsgierig of een van deze Amazing Derma behandelingen bij jou past? Twijfel je nog, neem dan contact op voor een vrijblijvende gratis intake.

Werkwijze

Voordat de behandeling begint, worden jou wensen uitgebreid besproken en loopt de pmu artist de hele procedure met je door. Ook adviseert ze je over wat het beste past en bespreken jullie de opties. Zijn jullie het eens over de keuze, start zij de behandeling. Tijdens de behandeling staan hygiene en veiligheid op de eerste plaats, precies volgens GGD richtlijnen. De behandeling duurt 2 tot 2,5 uur en is vrijwel pijnloos. Binnen  6 weken zien we je graag terug voor een nabehandeling. Heb je in de tussentijd vragen of wensen, schroom dan niet en loop een keertje extra binnen of bel om ze te delen.  

Tarieven

In deze behandeling werken wij met een vast prijs per uur. Deze wordt bepaald na het hebben van een intake gesprek.