Henna wenkbrauwen
wenkbrauwen-homepage

Dermapigmentatie

Stoor jij je ook al een tijd aan dat litteken? Heb jij het idee dat iedereen jou litteken ziet zitten? Dan is dermapigmentatie iets voor jou!  Deze techniek gebruiken we vooral voor het camoufleren van littekens en het verbeteren van het esthetisch resultaat na reconstructieve of esthetische ingrepen. Medische pigmentatie heeft dezelfde werkwijze als die van permanente make-up, dus ook met een steriele naald en een PMU machine die de pigmenten in de huid zullen brengen. Look Amazing werkt met hoog kwaliteit pigmenten en cartridges en heeft een mooi pallet aan kleuren die voor elke huidtype te gebruiken zijn zodat je een Amazing resultaat krijgt.  In deze behandeling is het wel van belang dat de littekens niet verheven staan op de huid ( dus geen Keloïd weefsel ) Het camoufleren van een litteken heeft als resultaat dat het minder zichtbaar wordt, maar het litteken zal nooit helemaal verdwijnen. Om te beoordelen wat de mogelijkheden zijn is het plannen van  een gratis en vrijblijvende intake een goede optie. 

 

 

Slide 1
Meer weten over ons

Wil jij jezelf altijd de krachtige uitstraling geven en ontdekken welke “look” het beste bij jou past? Maak dan snel een afspraak voor een van onze Look Amazing behandelingen. Twijfel je nog, neem dan contact op voor een vrijblijvend gratis intake.

Werkwijze

Voordat de behandeling begint, worden jou wensen uitgebreid besproken en loopt de pmu artist de hele procedure met je door. Ook adviseert ze je over wat het beste past en bespreken jullie de opties. Zijn jullie het eens over de keuze, start zij de behandeling. Tijdens de behandeling staan hygiëne en veiligheid op de eerste plaats, precies volgens GGD richtlijnen. De behandeling duurt 2 tot 2,5 uur en is vrijwel pijnloos. Binnen  6 weken zien we je graag terug voor een nabehandeling. Heb je in de tussentijd vragen of wensen, schroom dan niet en loop een keertje extra binnen of bel om ze te delen.  

 

Tarieven

In deze behandeling werken wij met een vast prijs per uur. Deze wordt bepaald na het hebben van een intake gesprek.