Henna wenkbrauwen
wenkbrauwen-homepage

Lippen

Mis je al jaren die volle lippen van vroeger of vind je je mond niet symmetrisch genoeg? Geef je lippen een Amazing Look met de technieken Full en Glossy Lips! Lippigmentatie geeft de uitstraling van verzorgde lippen zonder ze continue bij te hoeven werken met een lippenpotlood of lippenstift en met ons uitgebreid kleurenpalet zijn je Amazing Lips.

 

Slide 1
Meer weten over ons

Wil jij jezelf altijd de krachtige uitstraling geven en ontdekken welke “look” het beste bij jou past? Maak dan snel een afspraak voor een van onze Look Amazing behandelingen. Twijfel je nog, neem dan contact op voor een vrijblijvend gratis intake.

Lipliner

Met een lipliner zorgen we dat de contouren van de mond duidelijkere vormen krijgen met natuurlijk resultaat. De kleur wordt namelijk zo dicht mogelijk bij uw eigen lipkleur gekozen. Door deze methode lijken de lippen ook voller. Het is belangrijk dat voor de PMU lipliner behandeling preventief 4 dagen preventief 4 maal daags de lippen worden ingesmeerd met Zovirax.

Prijs voor deze behandeling is op aanvraag.

Full Lips:

In deze behandeling beginnen we met een contourlijn en kleuren we daarna de lippen volledig in om een mooie en egale lip kleur te creëren. Deze methode wordt vaak toegepast bij lippen met weinig kleur en omvang. Er is een uitgebreide keuze in kleuren van natuurlijk tot een duidelijk zichtbare kleur. In deze behandeling wordt 1 kleur toegepast.

Glossy Lips:

In deze behandeling beginnen we met een contour lijn, kleuren we de lippen volledig in en werken we af met een schaduw techniek. Om de lippen echt te laten stralen, passen we een highlight techniek toe om het Glossy effect te creëren. In deze behandeling worden meerdere kleuren en toegepast.

Werkwijze

Voordat de behandeling begint, worden jouw wensen uitgebreid besproken en loopt de pmu artist de hele procedure met je door. Ook adviseert ze je over wat het best bij je past en bespreken jullie de opties. Zijn jullie het eens over de keuze, start zij met de behandeling. Tijdens de behandeling staan hygiëne en veiligheid op de eerste plaats, precies volgens de GGD richtlijnen.

De behandeling duurt 2 tot 2,5 uur en is vrijwel pijnloos. Binnen 6 weken zien we je graag terug voor een Touch-up behandeling. Full en Glossy Lips moeten soms een extra keer worden na behandeld. In de meeste gevallen is deze gewoon inbegrepen bij de prijs. Heb je in die tussentijd vragen of wensen, schroom dan niet en loop een keertje extra binnen of bel om ze te delen. We staan voor je klaar.

Tarieven

  • Amazing Full, Glossy en Shadow lips inclusief nabehandeling € 475,–
  • Amazing Full, Glossy en Shadow lips touch up na 1 jaar € 140,–
  • Amazing Full, Glossy en Shadow lips touch up na 2 jaar € 180,–
  • Amazing Full, Glossy en Shadow lips touch up na 3 jaar op aanvraag.