Henna wenkbrauwen
wenkbrauwen-homepage

Wat is tepelhof pigmentatie? 

Tepelhof pigmentatie is een techniek die vaak wordt toegepast na een borstamputatie of een borst correctie. Medisch gezien is het meestal noodzakelijk om de areola (tepel) gedeeltelijk of geheel te verwijderen. In deze onzekere en emotionele fase hopen wij een aandeel te kunnen hebben in het reconstrueren van uw tepelhof door middel van tepelhofpigmentatie. Door het toepassen van de juiste kleuren, het drie dimensionaal effect en het aanpassen van de vorm is het resultaat heel natuurlijk. Met deze behandeling kunnen wij jou weer compleet laten voelen en je zelfvertrouwen weer terug geven. Hierna voel je je weer Amazing! 

 

 

Slide 1
Meer weten over ons

De schoonheid van permanente make-up of ook wel pigmenteren gaat verder dan mooie wenkbrauwen, eyeliners of lippen. Bij Look Amazing is het mogelijk minder mooie delen van jezelf te erkennen en deze mooier te maken. Ben jij nieuwsgierig of een van deze Amazing Derma behandelingen bij jou past? Twijfel je nog, neem dan contact op voor een vrijblijvende gratis intake.

Look Amazing bied een gratis intake aan om de wensen te bespreken en informatie over deze behandeling toe te lichten. Uiteraard wordt hiervoor alle tijd genomen zodat je goed geïnformeerd en gerust een beslissing kan nemen. 

Werkwijze

Voordat de behandeling begint, worden jou wensen uitgebreid besproken en loopt de pmu artist de hele procedure met je door. Ook adviseert ze je over wat het beste past en bespreken jullie de opties. Zijn jullie het eens over de keuze, start zij de behandeling. Tijdens de behandeling staan hygiene en veiligheid op de eerste plaats, precies volgens GGD richtlijnen. De behandeling duurt 2 tot 2,5 uur en is vrijwel pijnloos. Binnen  6 weken zien we je graag terug voor een nabehandeling. Heb je in de tussentijd vragen of wensen, schroom dan niet en loop een keertje extra binnen of bel om ze te delen

Tarieven

  • 1 Tepelhof drie dimensionaal € 350,– 
  • 2 Tepelhoven drie dimensionaal € 600,– 
    Prijzen zijn inclusief 1 nabehandeling