Henna wenkbrauwen
wenkbrauwen-homepage

Microblading

Is microblading iets voor jou? Voel jij je pas op en top verzorgd als je wenkbrauwen on point zijn? Dat begrijpen we helemaal. Wenkbrauwen zijn het visitekaartje van je gezicht en laten je nog meer stralen. Ze geven expressie aan je blik en maken je gezichtsstructuur nog mooier. Een onmisbare accessoire die je karakter geeft.

Maak je je wenkbrauwen dagelijks zelf op of gebruik je al een tijdje henna, maar ben je toe aan een iets meer permanentere oplossing van jouw wenkbrauwen die toch puur natuur oogt? Dan is een microblading behandeling meer dan de moeite waard.

Slide 1
Welke behandeling
past bij jou?

Maak je je wenkbrauwen dagelijks zelf op of gebruik je al een tijdje henna, maar ben je toe aan een iets meer permanentere oplossing van jouw wenkbrauwen die toch puur natuur oogt? Dan is een microblading behandeling meer dan de moeite waard. Boek direct je afspraak of neem contact op om af te spreken welke behandeling perfect is voor jou.

Wat is microblading?

Microblading is een geavanceerde techniek voor permanente make-up voor de wenkbrauwen. Met een blade (mesje) met 18 steriele naaldjes worden fijne haartjes gepigmenteerd met de haargroeirichting mee. Deze plaatsen we tussen de eerste en tweede huidlaag. Zo worden er heel subtiel haartjes getekend. Het resultaat is een perfecte, vollere wenkbrauw, die er nog steeds natuurlijk uitziet, maar waar je 1-3 jaar lang op kan vertrouwen. Tegen die tijd zijn de hairstrokes niet meer zichtbaar en kun je de kleur of de vorm opnieuw laten tekenen, precies meegaand met jouw wensen. Zo heb je lang resultaat om van te genieten en toch de flexibiliteit om mee te groeien met je eigen smaak.

Wat zijn de voordelen?

 • 1-3 jaar lang perfecte wenkbrauwen zonder moeite (afhankelijk van leeftijd en huidtype)
 • een naturel en vol resultaat
 • perfect afgestemd op jouw ideale vorm en kleur
 • de hairstrokes vervagen langzaam, waardoor je flexibel blijft voor de lange termijn

Wat kost microblading?

 • Microblading  € 200,–
 • Microblading nabehandeling € 125,–
 • Touch up 3 maanden € 50,–
 • Touch up 3-12 maanden € 100,–
 • Touch up 1-2 jaar € 175,–
 • Touch up na 2 jaar op aanvraag
 • Touch up elders geplaatste PMU op aanvraag.

Werkwijze

Voordat de behandeling begint, bespreken we uitgebreid jouw wensen en loopt de brow artist de hele procedure met je door. Ook adviseert ze je over wat het best bij je past en bespreken jullie de opties. Zij weet precies wat microblading voor je kan doen en of deze – of een andere of gecombineerde behandeling – het perfecte resultaat geeft bij jou. Zijn jullie het eens over de keuze, tekent ze de wenkbrauwen voor, tot ze precies passen bij jouw contouren en gezicht. Pas nadat je tevreden bent over de voorgetekende wenkbrauwen, start zij met de behandeling. Tijdens de behandeling staan hygiëne en veiligheid op de eerste plaats, precies volgens de GGD richtlijnen.

De behandeling duurt 2 tot 2,5 uur en is vrijwel pijnloos. Binnen 6 weken zien we je graag terug voor een touch-up behandeling. Heb je in die tussentijd vragen of wensen, schroom dan niet en loop een keertje extra binnen of bel om ze te delen. We staan voor je klaar.

Nabehandeling

De juiste nazorg is net zo belangrijk als de behandeling zelf voor een mooi resultaat. Bij je vertrek leggen we je de richtlijnen uit en geven we je een fijne goodiebag mee met daarin de  tips (van de eerste 72 uur, tot de eerste week en de eerste weken) om zo lang mogelijk te genieten van jouw prachtige nieuwe wenkbrauwen. Het volledig genezen resultaat is na 4 tot 6 weken zichtbaar.

Resultaten voor en na de behandeling

Veel gestelde vragen over microblading

Nee, helaas niet. Bij sommige ziekten of aandoeningen is microblading een minder goed idee. Denk aan: hemofilie, diabetes, chronische huidziekten zoals: eczeem, psoriasis, pathologische wondgenezing, contactallergie, immuunziekten, hart –en vaatziekten. Ook bij het gebruik van bepaalde medicijnen, zoals anti-stollingsmiddelen of bloedverdunners, kan er geen behandeling plaatsvinden. Uiteraard checken wij vooraf goed of je geschikt bent voor een behandeling. Twijfel je, loop dan vrijblijvend binnen of neem contact op met je huisarts ter controle.

Pijn is heel persoonlijk. Over het algemeen wordt de behandeling niet als pijnlijk ervaren. De meeste klanten voelen helemaal niets.

Om het herstelproces goed te laten verlopen, raden we geen directe zon aan in de 5 dagen na het zetten van de wenkbrauwen. Dat zelfde geldt voor het in contact komen met chloorwater. Ga je naar een zonnige bestemming, kies dan een ander moment uit waarop je minder wordt blootgesteld aan directe zon, anders heb je minder lang plezier van je mooie wenkbrauwen.