Henna wenkbrauwen
wenkbrauwen-homepage

Permanente make-up in Veldhoven & regio Eindhoven

Look Amazing Beauty Point is gevestigd in Veldhoven, nabij Eindhoven en gespecialiseerd in PMU (Permanente Make-up behandelingen). PMU Artist Angelique is volledige gecertificeerd en houdt haar kennis up-to-date om de perfecte permanente wenkbrauwen bij u te zetten. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige en kwaliteitsprodcuten producten en voldoen aan alle richtlijnen die de overheid aan ons stelt.

Slide 1
Welke behandeling
past bij jou?

Maak je je wenkbrauwen dagelijks zelf op of gebruik je al een tijdje henna, maar ben je toe aan een iets meer permanentere oplossing van jouw wenkbrauwen die toch puur natuur oogt? Dan is een microblading behandeling meer dan de moeite waard. Boek direct je afspraak of neem contact op om af te spreken welke behandeling perfect is voor jou.

PMU, wat is permanente make-up?

Permanente make-up (PMU) is een pigment aanbrengen in de eerste huidlaag. Met een speciale ultradunne naald die op en neer gaat wordt er een huidvriendelijke pigment in de huid aangebracht. Soms wordt het zelfs “cosmetische tatoeage” genoemd. Het proces – het gebruik van naalden om pigmenten in te brengen – lijkt erg op dat van tatoeage. Bij tatoeëren implanteren ze het pigment echter veel dieper in de huid dan permanente make-up doet. De kleur is persoonlijk en wordt van persoon tot persoon bepaald.

Wat zijn de verschillende procedures voor permanente make-up:

  • Permanente lip make-up: deze procedure is bedoeld om de lippen meer te definiëren, door er wat kleur aan toe te voegen.
  • Permanente eyeliner: is in wezen eyeliner getatoeëerd in je oogleden. Het verbetert de vorm en schoonheid van je ogen.
  • Permanente wenkbrauw Powderbrows: Bij Powder brows worden de wenkbrauwen ingeschaduwd met pigment. … Met deze techniek van permanente make-up wordt met een PMU apparaat op een heel subtiele wijze pigment aangebracht waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd.
  • Microblading: Met een blade (mesje) met 18 steriele naaldjes worden fijne haartjes gepigmenteerd met de haargroeirichting mee. Deze plaatsen we tussen de eerste en tweede huidlaag. Zo worden er heel subtiel haartjes getekend. Het resultaat is een perfecte, vollere wenkbrauw, die er nog steeds natuurlijk uitziet, maar waar je 1-3 jaar lang op kan vertrouwen.

Is permanente make-up pijnlijk?

Permanente make-up is niet geheel gevoelloos, maar we proberen de gevoeligheid tot een minimum te beperken. De pijngrens van ieder persoon is verschillend, echter ervaart 90% van de personen, een behandeling eerder als ‘irritant’ dan pijnlijk. Je kan bij twijfel via de huisarts een crème vragen op recept en deze voor de behandeling aan brengen.

Hoe lang blijft permanente make-up:

Het resultaat kan 1 tot 3 jaar blijven zitten. Dit is afhankelijk van leeftijd en huidtype. Het is belangrijk om de nazorg instructies goed te volgen. Dit kan het resultaat behoorlijk verbeteren.

Voor wie is Permanente make-up geschikt?

Permanente make-up is voor bijna iedereen geschikt. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken als u ’s ochtends opstaat, naar het zwembad, strand of sauna gaat. Uw wenkbrauwen, lippen en eyeliners zullen altijd perfect blijven zitten. Op deze manier is het voor iedere leeftijd geschikt. Mensen met een vet huidtype hebben minder resultaat van de permanente make-up.

Hoeveel behandeling zijn er nodig bij permanente make-up:

Om het gewenste resultaat te behalen, zijn er meerdere behandelingen nodig. Wij brengen permanent make-up in 2 tot 3 behandelingen in. Laagje voor laagje zodat er de gewenste kleur en intensiteit verkregen wordt.

Wat te doen na een behandeling van permanente make-up?

De eerste 72 uur is het van belang dat de behandelde plek droog blijft. De eerste 7 dagen geen make-up bij de behandelde plek aanbrengen, zeker geen mascara. Daarna kunt u zich weer opmaken zoals u gewend bent. De huid is na die 14 dagen gesloten. Gebruik gedurende 14 dagen geen cosmetica, crèmes of make-up op de PMU ivm mogelijke ontstekingen. Gedurende de eerste 14 dagen de behandelde plek insmeren met vaseline zodat de huid mooi vet blijft. Dit zal van belang zijn voor het behoud van je pigment.