fbpx

Wat zijn Henna Brows nu eigenlijk?

Net als bij het verven met regular wenkbrauwverf gaat het bij Henna brows om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes. Wat Henna zo bijzonder maakt is dat de Henna verf ook op de huid blijft zitten, en in sommige gevallen zelfs twee weken. Dit geeft als resultaat dat je een strakkere vorm hebt zodat je geen wenkbrauw make-up meer nodig hebt. Henna verf is er in verschillende kleuren om voor ieder een gewenst resultaat te bereiken. Toch zal elke kleur bij iedereen anders uitpakken, en is het verstandig een eerste keer goed te overleggen.

Werkwijze henna brows

Voordat de behandeling begint worden jouw wensen besproken en leggen wij van Look Amazing uit welke mogelijkheden er zijn. Daarna gaan wij over tot het voortekenen van de wenkbrauwen, uiteraard rekening houdende met jouw wensen en de vorm van jouw gezicht. Pas nadat je tevreden bent over de voorgetekende wenkbrauwen zal zij starten met het aanbrengen van de Henna. Vervolgens worden jouw wenkbrauwen perfect geshaped zodat je met perfecte wenkbrauwen de deur uitstapt! Een Henna behandeling duurt ongeveer 45 minuten.

Nazorg

Na de behandeling dien je de eerste 12 uur oliehoudende producten te vermijden. Hierna kun je alles doen zoals je gewend bent. Hou er rekening mee dat veelvuldig gebruik van oliehoudende producten een invloed kunnen hebben op de houdbaarheid van de kleur.

Wanneer zijn Henna Brows af te raden:

  • Als je zeer blonde wenkbrauwen hebt of een heel lichte huid.
  • Als je heel donkere en volle wenkbrauwen hebt. De haartjes hoeven dan niet geverfd te worden en een afdruk op de huid is niet nodig en ook niet zichtbaar.
  • Wanneer je huid geïrriteerd is, of bij wondjes in en rond de wenkbrauwen.
  • Als je ooit een allergie hebt gekregen na het aanbrengen van een Henna tatoeage.
  • Als je na de behandeling van plan bent heel veel in de zon te gaan.
  • Als je weinig wenkbrauwharen hebt.

Weten of Henna Brows bij jouw passen?

Maak vrijblijvend een afspraak via de knop hieronder.