fbpx

Tips om zelf de perfecte wenkbrauwen te creëren

  1. Kam je wenkbrauwen omhoog met zeep.

    Het klinkt misschien gek, maar transparante zeep zorgt ervoor dat jouw wenkbrauwen een stuk voller ogen en ze de hele dag in model blijven zitten. Een betere vervanging voor wenkbrauwgel is er niet. Je doet er ook nog eens super lang mee, dus de aanschaf is je geld meer dan waard. Spray een beetje water of fixing spray op het blok zeep, ga er een paar keer overheen met een wenkbrauwborstel zodat er een restje zeep in het wenkbrauwborsteltje zit. Kam je wenkbrauwen nu omhoog en in het model hoe jij ze graag wilt dragen. Even laten drogen en je bent klaar voor de volgende stap.

  2. Vul de gaten op door haartjes te tekenen

    Hét geheim achter volle, natuurlijke wenkbrauwen is het tekenen van haartjes op de plekken waar je haartjes mist. Dit doe je met behulp van een flinterdun wenkbrauwpotlood in een kleur die bij je wenkbrauwen of haarkleur past. Kleur ze niet te dik in als je je wenkbrauwen graag natuurlijk houdt.

  3. Zet ze eventueel extra aan met wenkbrauwpoeder

    Als je voor de ultra volle look gaat, kun je een wenkbrauwpoeder gebruiken om ze extra in te vullen. Let op dat je ze niet te veel aan de onderkant of bovenkant inkleurt om het natuurlijke effect te behouden. Jouw brows zijn nu zeker hartstikke Amazing!

Look Amazing kan je altijd advies geven. Mocht je daar interesse in hebben, kan je altijd contact opnemen via 040-3030392 of via onderstaand contact button. Samen kunnen we kijken hoe we voor jou de perfecte wenkbrauwen kunnen creëren.