fbpx

Look Amazing gaat door

Het nieuwe jaar is weer begonnen, en helaas na advies van de overheid betreft de sluiting van 15 december, moeten wij onze deuren gesloten houden tot 9 februari. Ook dit is nog onder voorbehoud. De stilte was al snel verveeld en dus hadden wij tijd om ons als bedrijf te verbreden. Een aantal nieuwe behandelingen zijn een feit. Vanaf medio februari zal Look Amazing gaan starten met de behandeling Lash Lift en Brow Lift. Beide zijn razend populair en zullen bij onze klanten ook Amazing staan! Hou dus de website en social media in de gaten voor meer info!

Tevens gaan we de PMU behandelingen uitbreiden met eyeliner en lipliner, full lips en glossy lips. Dit gaat we aanbieden medio mei 2021 en ook hiervoor hou de website en social media in de gaten. Heel leuk is dat we hier nog modellen voor zoeken! Je zal dus gratis een Amazing look kunnen krijgen so stay tuned!

Look Amazing komt ook met een extra onderdeel op PMU gebied. Dermapigmentatie. Deze behandelingen bestaat uit areola pigmentatie na borstkanker en cosmetische areola pigmentatie & litteken camouflage. Naar verwachting zal deze behandeling media juli een feit zijn en ook hiervoor zal info worden verstrekt via de website en social media.

Wij zitten dus niet stil, blijven vooruit kijken en weten zeker dat betere tijden weer gaan komen. Natuurlijk missen wij het enorm om jullie niet te kunnen voorzien van goed advies en mooie wenkbrauwen, maar wij zijn razend enthousiast over de nieuwe ontwikkelingen en weten zeker dat jullie snel weer Amazing Look zullen hebben! Wij zijn er klaar voor!