fbpx

Laatste trends in de vingers

Wenkbrauwen zijn altijd in ontwikkeling. Niet alleen in het modebeeld, maar zeker ook in de technieken die we ervoor gebruiken om ze zo mooi mogelijk te maken. De laatste tijd worden powder Brows steeds populairder. Tijd om nog meer te leren over deze techniek, want in powder Brows is genoeg variatie te vinden. Vanuit mijn fascinatie voor de mooiste Brows, zorg ik er dan ook voor dat ik op de hoogte blijf van de laatste trends en dat ik me bijschool in de nieuwste manieren van het aanbrengen van semi-permanente make-up.

Deze maand ging ik naar een Masterclass en demotraining in Harderwijk. Centraal stonden verschillende manieren van brow mapping, waarin je leert hoe je wenkbrauwen het mooiste kunt uittekenen. Ook het mengen van kleuren wordt steeds populairder, omdat de juiste kleurencombinatie het mooiste resultaat geeft dat precies bij de klant past. Centraal in dit weekend trainen stond het toepassen van een verfijnde techniek, het mengen van mooiere kleuren en het maken van de perfecte vorm voor iedere klant afzonderlijk. Voor mij geldt altijd het beste resultaat en met deze extra tips en tricks heb mijn mijn vaardigheden en kennis weer verder mogen uitbreiden.

Een training of een Masterclass volgen, is voor LA Beautypont essentieel: niet alleen om te zien wat er nog mogelijk is en bij te leren als de technieken nieuwe werkwijzen mogelijk maken, maar ook om te ervaren dat we de juiste aanpak al volgen. Bij ons zat je al goed voor je Brows en dat is na deze workshop alleen maar meer het geval. Ik heb heel veel zin om deze nieuwe skills in de praktijk te brengen, gauw aan de slag! Kom je ook langs voor een vrijblijvende intake? Kijken we op alle fronten: van techniek tot vorm en kleuren, wat het allerbeste bij je past!