fbpx

3x tips voor stralende wenkbrauwen van Angelique

Je wenkbrauwen on point houden, was dankzij de nieuwe behandelingen nog nooit zo makkelijk. toch zijn er ook tussen de behandelingen door zeker dingen die jij kan doen om je wenkbrauwen mooi te houden. Brow artist Angelique geeft je haar 3 belangrijkste tips:

 1. Epileer je wenkbrauwen zo min mogelijk
  Als je de deur uitloopt, zijn je wenkbrauwen perfect afgewerkt en in model. Dankzij de verf of semi-permanente make-up zijn je wenkbrauwen altijd perfect vol. Desondanks groeien de haartjes om je ideale vorm heen af en toe terug. Epileer deze met beleid. Haartjes die je weghaalt, komen meestal dunner terug en epileer je te veel, dan verandert onbedoeld je vorm of kun je later niet meer gaan voor een dikkere wenkbrauw. Epileer dus wel, maar zo min mogelijk en met beleid. Twijfel je, loop dan even bij ons binnen voor advies.
 2. Breng je wenkbrauwen in model met een wenkbrauwgel
  Als je wenkbrauwen al mooi in model zijn, probeer ze dan in model te houden door met een wenkbrauwgel, je haren omhoog te borstelen. Je kunt natuurlijk ook alleen een wenkbrauw borstel gebruiken. Door een gel toe te voegen, bleven ze de rest van de dag ook goed zitten. Ga wel voor een gel van goede kwaliteit, zoals de (VOORBEELD). Deze voedt de haartjes en houdt ze zijdezacht op hun plek.  
 3. Gebruik een highlighter
  Gebruik een highlighter boven je wenkbrauw precies boven je ‘boog’. Op deze manier creëer je de illusie dat je boog hoger is. Ook kun je highlighter onder je wenkbrauwen aanbrengen. Op deze manier lijken ze gelift en je lijnen lijken strakker. Ook vallen je ogen meer op omdat je door een highlighter een open blik creëert.
  Het is even oefenen, maar als je eenmaal weet hoe je het voor elkaar krijgt lukt het je binnen een paar minuten. Succes en laat je wenkbrauwen shinen!